SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Toprak Kardeşler yeni şarkısıyla Youtube’da…

Bu haber 18 Mart 2022 - 1:04 'de eklendi.

Bruda412 ve Erdal Toprak’tan oluşan Toprak Kardeşler’in dün akşam ‘Uzakta’ isimli şarkısının ‘remix’i yayınlandı. Youtube’da yayınlanan şarkının yüzbinlerce izlenme alması bekleniyor.

NEREDEYSE iki haftada bir şarkı üreten genç şarkıcıların, her bir şarkısı da yüzbinlerce izlenme elde ediyor.

AYRICA Tiktok’un en fazla sayısına ulaşan ‘Cellat’ isimli kullanıcı Toprak Kardeşler’in de ‘Yağmurum Ol’ adlı şarkısını da paylaşmış ve milyonlarca beğeni almıştı.

TALEP edilen her yere konsere gitmeye özen gösterdiklerini ifade eden Erdal Toprak, bu hafta içinde İstanbul’da bir konser verdiklerinin altını çizdi.

YENİ görücüye çıkan Uzakta Remix şarkısı hakkında konuşan Erdal Toprak, Uzakta şarkısı yüzbinlerce beğeni almıştı. İnşallah bu da böyle bir rakama ulaşacak. Düşüncemiz bu yönde. Bir de bunu Türkiye’nin en ünlü DJ’lerinden olan Erhan Boraer yaptı. Müzikseverleri ve hayranlarımızı yayınlanan parçamızı dinlemeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.