SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanları sergi açtı

Bu haber 06 Haziran 2023 - 7:39 'de eklendi.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarının sanat çalışmaları neticesinde meydana gelen eserler Torbalı Devlet Hastanesi’nde sergilendi.

SERGİNİN açılışını, Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, İlçe Jandarma Komutanı Emre Balcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Fırat Annak, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Göksel Aslan, Halk Eğitim Müdürü Vekili Celal Gurlekce, Başhekim Dr. Miraç Çavdar, Başhekim Yardımcıları Op. Dr. K. Güven Özmen ve Op. Dr. Nagehan Can, Uzm. Dr. Ebuzer Cenik, TRSM ekibinden Yiğit Taşcı, Emine Özer, Özlem Pak Özyıldız ve Mütalip Karaoğlan gerçekleştirdi.

SERGİYE BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

SERGİNİN, psikoz, bipolar ve şizofreni rahatsızlığı olan bireylerin duygu ve düşüncelerinin toplum tarafından anlaşılmasını sağlamak, beceri ve yeteneklerini açığa çıkarmak, çeşitli sebeplerle toplum yaşamında geri planda kalmaya itilen bu bireylerin en az toplumun diğer ögeleri kadar hayatın içinde var olduklarını, toplumdan ayrıştırılamayacaklarını vurgulamak ve tüm bunlara dair farkındalık oluşturmak gayesi ile açıldığı bildirildi. Torbalı Devlet Hastanesi çalışanları, ziyaretçiler, hastalar ve yakınları sergiye büyük ilgi gösterdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.