SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Toplanan paralar, SMA hastası İkbal’in ailesine teslim edildi

Bu haber 09 Nisan 2024 - 7:51 'de eklendi.

Şirinler Turizm’in sahibi Tamer Özev, Ödemiş Birgi Gölcük turundan elde edilen 38,350 TL’yi SMA hastası İkbal’in ailesine teslim etti.

TORBALI, SMA hastalığı için bir kez daha seferberlik ilan ediyor. Geçtiğimiz aylarda kampanyası başarıyla tamamlanan Azra’dan sonra şimdi sıra 4 aylık İkbal Bebek’te… İnşaat işçisi Umut Kardeş’in kızı İkbal’e geçtiğimiz aylarda SMA teşhisi konulmuştu.

ELDE EDİLEN GELİRİ BABASINA TESLİM ETTİ

KAMPANYA için toplanması gereken 1 milyon 820 bin dolarlık ilaç masrafı için Torbalı seferber olurken, İkbal için son olarak Şirinler Turizmin sahibi Tamer Özev’de yardım turu düzenlemişti. Ödemiş Birgi – Gölcük’e günübirlik gezi düzenleyen Özev’in çabası takdir topladı. Geziden elde edilen 38,350 TL’lik geliri dün İkbal’in babası Umut Kardeş’e teslim eden Şirinler Turizm’in sahibi Tamer Özev, ilçe sakinlerini de kampanyaya destek olunması konusunda çağrıda bulundu.

İKBAL’İN BABASINDAN TEŞEKKÜR

ÖTE yandan İkbal Bebek’in babası Umut Kardeş ise Şirinler Turizm sahibi Tamer Özev’e ve kampanyaya destek olan herkese teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.