SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Toplama merkezinde yaşanan hırsızlık Pamukyazı’da mağduriyet yarattı

Bu haber 14 Mart 2023 - 22:08 'de eklendi.

Pamukyazı Mahallesi’nin roman vatandaşların yaşadığı bölgesinde atık sular dışarı akıyor. Mahalleli kötü durumdan ve kötü kokudan şikâyetçi oluyor.

PAMUKYAZI toplama merkezinin çalışmadığı ve bu nedenle atık suyun dışarı aktığı öğrenildi. Meydana gelen hırsızlık olayı ve merkezin kablolarının yerinden sökülüp çalınması nedeniyle atık suyun dışarı aktığı belirtildi.

Pamukyazı’da roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı toplama merkezi civarında yaşanan sıkıntının çözülmesi için vatandaş yetkililere seslendi.

İLÇENİN bazı mahallelerinde ortaya çıkan alt yapı gibi çeşitli sorunlar sebebiyle bölgede yaşayanlar zaman zaman durumdan dolayı şikâyet ediyor. Kanalizasyon, su boruları ve diğer alt yapı koşullarındaki sıkıntılar, ekipler tarafından düzeltilerek ortadan kaldırılıyor. Bazı öngörülemeyen durumdalar da ortaya çıkıyor. Mesela hırsızlık gibi yaşanan bu durumlarda vatandaş sıkıntıya düşüyor.

MERKEZ, yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle çalışmıyor ve kanalizasyon sularının dışarıya dökülmesiyle birlikte de bölgede kokudan durulamaz hale geldi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.