SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TOKİ’de indirim kampanyası başladı.

Bu haber 21 Eylül 2018 - 10:47 'de eklendi.

TOKİ bugün başlayan indirim kampanyasında oranı yüzde 24’e çıkardı. Bugün başlayan indirim kampanyası son tarihi 18 Ekim 2018

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarından gelen yoğun talep dolayısıyla bu yıl ikincisini yapacakları indirim kampanyasının bugün başlayacağını, indirim oranının yüzde 24 olacağını açıkladı. Kampanyadan yararlanmak isteyen alıcıların 18 Ekim’e kadar başvuruda bulunabileceğini belirterek, “Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlarımız borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 24 indirim kampanyasından faydalanabilecek” dedi.

192 BİN ALICI

İndirimden yararlanmak isteyen vatandaşların başvuru tarihi itibarıyla TOKİ’ye herhangi bir borcunun bulunmaması gerektiğini belirten Turan, kampanyadan, satışları Haziran 2017 sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti bu tarihe kadar başlamış konut ve işyerleri sahiplerinin yararlanacağını söyledi. Turan, konut alıcılarının borç bakiyelerini kapatarak indirimden faydalanmak istemeleri halinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanabileceklerini bildirdi.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.