SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TODAK, pandemi nedeniyle ara verdiği yürüyüşlere tekrar başladı

Bu haber 25 Ekim 2022 - 10:59 'de eklendi.

Üç senedir Torbalı’da faaliyette olan TODAK Dağcılık Kulübü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Menderes’te yürüyüş düzenledi.

TODAK Dağcılık Kulübü, pandemi nedeniyle ara verdikleri yürüyüşlere tekrar başladı. Bu kapsamda Menderes ilçesinde bulunan Balaban Gölü yakınlarında bulunan dağın zirvesine çıkan dağcılar, gün boyu büyük zorlukları aşarak amaçlarına ulaştılar. Zirvede Türk Bayrağı açan dağcıların mutlulukları yüzlerine yansıdı.

EN KÜÇÜK DAĞCI: DOĞA BEBEK

YÜRÜYÜŞ grubunda yer alan dağcılar arasında 9 aylık Doğa bebek de yer aldı. Anne ve babasıyla birlikte bu zorlu yürüyüşte bulunan Doğa bebek, daha bir yaşını bile doldurmadan dağcı oldu.

YÖRÜKOĞLU: ‘ZORLU PARKURU TAMAMLADIK’

TODAK Kulüp Başkanı Arzu Yörükoğlu, “Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz yürüyüşlere tekrar başladık. Artık düzenli olarak yürüyüşlerimizi gerçekleştireceğiz. Bugün de Menderes’teki yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Zorlu bir parkurdu ama mutlu sona ulaştık” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.