SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TOBEDOSK’tan deprem şehitlerini anma yürüyüşü

Bu haber 08 Şubat 2024 - 23:16 'de eklendi.

6 Şubat 2023 depreminin ardından yaşanan felakette hayatını kaybedenleri anmak ve onlara olan saygıyı göstermek amacıyla TOBEDOSK, özel bir yürüyüş parkuru düzenledi

6 ŞUBAT 2023 depreminin ardından yaşanan felakette hayatını kaybedenleri anmak ve onlara olan saygıyı göstermek amacıyla TOBEDOSK, özel bir yürüyüş parkuru düzenledi. Kulüp Başkanı Mustafa Kapucu, yaptığı açıklamada “6 Şubat depremine depremin ilk gününden itibaren gönüllü olarak kulübümüzden bir grup gittik 15 gün Osmaniye ve Hatay’da enkazda arama kurtarma çalışması yaptık. 4 Şubat 2024 Tarihinde depremin 1.yılı anısına Kulüp Sporcularımız ile Deprem Şehitlerini anma yürüyüşü gerçekleştirdik…Deprem Şehitlerini Rahmetle anıyoruz” dedi. Depremin yıl dönümünde gerçekleştirilen anma yürüyüşüne kulüp üyeleri, sporcular yoğun ilgi gösterdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.