SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TOBEDOSK’tan ‘çocuk istismarına karşı’ doğa yürüyüşü

Bu haber 24 Ocak 2023 - 10:25 'de eklendi.

TOBEDOSK, Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında bu hafta UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği üyeleriyle birlikte Çocuk İstismarına Karşı Farkındalık Yürüyüşü gerçekleştirdi

TORBALI Belediyesi Doğa Sporları Kulübü, bu hafta sosyal sorumluluk projeleri kapsamında UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği üyeleriyle birlikte 13 kilometrelik Çocuk İstismarına Karşı Farkındalık Yürüyüşü gerçekleştirdi.

KEMALPAŞA Hitit Kayası -Savanda Göleti yürüyüş rotasında 60 kişilik doğa dostunun katıldığı yürüyüşün ardından TOBEDOSK Başkanı Kapucu, katılımcılara teşekkür etti.

KAPUCU, “Sosyal Sorumluluk Projelerimiz kapsamında Torbalı Belediyesi Doğa Sporları Kulübü (TOBEDOSK) olarak 22 Ocak 2023 Pazar günü UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği üyelerinin de katılımı ile Kemalpaşa Hitit Kayası -Savanda Göleti yürüyüş rotasında 60 kişilik doğa dostu ile 13 kilometrelik Çocuk İstismarına Karşı Farkındalık Yürüyüşü gerçekleştirdik. Tüm katılımcılara teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.