SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TOBEDOSK’lu sporcu, Türkiye’nin en büyük dağına tırmandı

Bu haber 21 Temmuz 2023 - 23:54 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Doğa Sporları Kulübü (TOBEDOSK) sporcusu Songül Dolaz 18-21 Temmuz 2023 tarihleri arasında TOBEDOSK’u temsilen ve tüm kadınlar için Türkiye’nin en büyük dağı olan 5137 rakımlı Ağrı Dağı Zirvesine tırmanış yaptı.

21 TEMMUZ gecesi 4200 metre rakımlı kamp alanından zirve tırmanışına geçen sporcu Songül Dolaz gün içinde 5137 rakımlı Ağrı Dağı Zirvesine ulaştı. TOBEDOSK flamasını 5137 zirvede dalgalandırıp Torbalı’nın ismini Ağrı Dağı Zirvesine taşıdı.

KAPUCU: ‘BİZLERİ GURURLANDIRDI’

SPORCULARINA Kulüp olarak teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kapucu “Ağrı Dağı zirve tırmanışı çok zor bir tırmanış, zirveye ulaşmak için özel ayakkabılar ile buzulları geçmek gerekiyor. Sporcumuz tüm zorluklara rağmen bunu başardı. Kulüp olarak bizleri gururlandırdı. Bu zirve faaliyetini tüm kadınlara ithafen yapmış olması ayrıca onurlandırdı bizi. Sporcumuz Songül Dolaz’a bize yaşattığı mutluluk ve onurdan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.