SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TOBEDOSK sporcusu, paraşüt şampiyonasına katıldı

Bu haber 11 Eylül 2023 - 8:09 'de eklendi.

Tobedosk Dağcılık Spor Kulübü, Selçuk’ta düzenlenen şampiyonaya katıldı. Heyecanlı anlara sahne olan yarış, kazasız bir şekilde tamamlandı.

TOBEDOSK Kulüp Başkan Yardımcısı ve Kulüp Sporcusu Alptekin Ergüden, İzmir Selçuk’ta düzenlenen 49.Türkiye Paraşüt Şampiyonasına katıldı.

SAĞLIKLI bir neslin yetişmesi amacıyla kolları sıvadıklarını söyleyen Torbalı Belediyesi Doğa sporları Kulübü Derneği başkanı Mustafa Kapucu, “Bölgemiz insanının doğa sporlarını tanımasına, sevip yaşantı haline getirmesine rehberlik etmek, bu süreçte sahip olduğumuz doğal güzelliklerin tanıtılması bölge turizmine katkı sağlaması, daha sağlıklı bir gençlik ve toplumun inşa edilmesi için yeni bir projemize imza attık.

Kurumsal ve kişisel sosyal sorumluluk bilincimizle, çözümlerimiz ve kaynaklarımızı verimli kullanarak insana, bilgiye, emeğe ve çevreye duyarlı ve saygılı olmak. Gençlerimizin ve onların yanında aile fertlerinin daha başarılı, disiplinli, sosyal ve girişimci, kültürel değerlerine bağlı ve toplumuna hizmet eden gönüllü bireyler olmalarını sağlayan çevremize örnek teşkil edecek bir sivil toplum kuruluşu haline gelmek.

Fırsat buldukça üyelerimiz ile çeşitli yerlerde çadırlı kamp yapmak. Bisiklet turları, dalış, halk oyunları, rafting ve yamaç paraşütü etkinliklerini icra edip doğa sporları manasında tüm sporları yapabilmeyi hedeflemekteyiz. Kulübümüz aile ortamında kişilerin aileleri ile etkinliklere katılabileceği huzurlu bir ortam hedeflemektir. Derneğimizde sadece doğa yürüyüşleri değil farklı spor alanlarında da etkinliklerimiz oluyor. Bugün de paraşüt şampiyonasına sporcumuz katıldı. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.