Torbalı Beşpınar Dağcılık ve Doğa Sporları Spor Kulübü (TOBEDOSK), 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.
KULÜP sporcuları ve üyeleri, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak amacıyla Kemalpaşa Beşpınar’dan başlayarak Spil Dağı zirvesine uzanan 15 kilometrelik parkurda yürüyüş yaptı.

YAKLAŞIK 15 kilometrelik zorlu rotayı tamamlayan TOBEDOSK ekibi, Spil Dağı zirvesinde Atatürk için saygı duruşunda bulundu. Ardından kulüp sporcularından Esra Verdi, zirvede Atatürk’e ithafen duygu dolu bir şiir okudu.

TOBEDOSK yönetimi, düzenlenen bu yürüyüşle hem doğa sevgisini hem de milli değerleri yaşatmayı amaçladıklarını belirtti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bir milletin kaderini değiştiren Mustafa Kemal Atatürk’ü yalnızca bir gün değil, her an saygı ve özlemle anıyoruz.”
KULÜP yetkilileri, etkinliğe katılan tüm üye ve sporculara teşekkür ederek, bu tür faaliyetlerin devam edeceğini bildirdi.















