SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TOBEDOSK sezon açılışını Seferihisar’da yaptı

Bu haber 04 Ekim 2022 - 2:48 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Doğa Sporları Kulübü (TOBEDOSK) 2 Ekim Dünya Yürüyüş Gününde sezon açılışını yaptı.

DOĞASEVERLER, sezon açılışını ise Seferihisar – Doğanbey – Çıfıt Adası – Kalp Koyu – Sıcak Su Doğa Yürüyüşü ile gerçekleştirdi. TOBEDOSK Başkanı Mustafa Kapucu, “Faaliyetimize katılan tüm sporcularımız ve misafirlerimiz ile uyum içerisinde güzel bir yürüyüş oldu. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Faaliyetlerimizi Türkiye Dağcılık Federasyonu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü izinleri çerçevesinde gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

YÜRÜYÜŞ GÜZEL GEÇTİ

KAPUCU, sözlerine şöyle devam etti; “Rota zaman zaman zorlayıcı oldu, çok efor sarf ettik ancak, bölgenin doğal güzelliği buna değdi. Torbalıdan 100’e yakın doğaseverin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz yürüyüş güzel geçti. Katılım sağlayan doğaseverlerin ayaklarına sağlık” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.