SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TOBEDOSK, Sarıkamış şehitleri için yürüdü

Bu haber 09 Ocak 2023 - 23:38 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Doğa Sporları Kulübü (TOBEDOSK) Sarıkamış Harekatı’nın 108. yıldönümü anısına yürüyüş düzenledi.

ŞEHİTLERİMİZİ anmak adına geçtiğimiz haftasonu Selçuk Belevi-Tire Halkapınar Köyü yürüyüş rotasında 60 kişilik sporcu ve üyeleri ile 12 kilometrelik yürüyüş yaptı. TORBALI Belediyesi Doğa Sporları Kulübü (TOBEDOSK) Başkanı Mustafa Kapucu, “Bu anma yürüyüşüne katılan tüm sporcu ve üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

‘RUHLARI ŞAD OLSUN’

KAPUCU, sözlerine şöyle devam etti; “Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, vatan, millet ve bayrak sevgisiyle cepheden cepheye koşan ve bu uğurda hayatlarını feda eden şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.