SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TOBEDOSK, Salihli’deki doğa sporları festivaline katıldı

Bu haber 11 Ekim 2023 - 7:56 'de eklendi.

TOBEDOSK Dağcılık Kulübü, Salihli Belediyesi ve Sardes Doğa Dağcılık Spor Kulübü’nün davetlisi olarak Sardes Antik Kendti’nde düzenlenen Salihli Doğa Sporları Festivaline katıldı.

35 KİŞİLİK sporcu ve üyesiyle birlikte bir gece çadır kamplı olarak programa katılan TOBEDOSK, Hermos Kanyonunda 12 kilometrelik bir doğa yürüyüşü de gerçekleştirdi.

TOBEDOSK Başkanı Mustafa Kapucu, festivalin amacını açıklayarak, “Amaç, bölgenin ve Sardes Antik Kenti’nin tanıtımına katkı sumaktı. Organizasyona, Türkiye’nin değişik illerinden dağcılık, bisiklet gibi birçok spor kulüpleri 400 sporcu ile katılım sağladı. Bir gece çadır kamplı olan festivalde eğlenceli yarışmalar da yapıldı. Akşam ise canlı DJ eşliğinde tüm katılımcılar olarak çok eğlendik. Son gün ise Salihli Adala Hermos Kanyonunda 12 km lik bir doğa yürüyüşü ile festival sonlandırdık.

400 KİŞİYE, 4 çeşit yemek ikramı yapan, dağcı kulüplerini yürüyüş rotasına onlarca araç ile ulaşımını sağlayan, kumanya dağıtımı yapan Salihli Belediyesi’ne , Salihli Ticaret Borsası ve destek veren diğer firmalara, ev sahibi Sardes Doğa ve Dağcılık Spor Kulübüne, TOBEDOSK Dağcılık Kulübü’müzün birbirinden kıymetli üye ve sporcularına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.