SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TOBEDOSK Helvacı’dan Arıkbaşı’ya yürüyüş düzenledi

Bu haber 06 Aralık 2022 - 0:21 'de eklendi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Torbalı Belediyesi Doğa Sporları Kulübü (TOBEDOSK), Helvacı’dan Bayındır’ın Arıkbaşı Mahallesi’ne yürüyüş düzenledi.

15 KİLOMETRELİK yürüyüş rotasında Engelliler Günü Farkındalık Yürüyüşü gerçekleşen katılımcılar, keyifli ve yorucu bir yürüyüş yaparken, amaçları ise farkındalık oluşturmak olduğu açıklandı.

TORBALI Belediyesi Doğa Sporları Kulübü (TOBEDOSK) Başkanı Mustafa Kapucu, yaptığı açıklamada, “Adımlarınızın biçiminin ne önemi var mühim olan yürüyüşümüzle sevgi ve dostluk köprüsünü geçmektir. Amacımız engellilerin, engelleri aşmasına destek olmak farkındalığını duyurmaktı. En son olarak ‘Sevgi Varsa Engel Yoktur’ diyerek tüm katılımcılarımızın, sporcularımızın ayaklarına sağlık…” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.