SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TOBEDOSK Cumhuriyet Bayramı’nı dolu dolu kutladı

Bu haber 01 Kasım 2021 - 1:12 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Doğa Sporları Kulübü Derneği (TOBEDOSK) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı dolu dolu kutladı.

BU kapsamda; 28 Ekim 2021 Perşembe günü, 28.02.2002 tarihinde Edirne ilinde vatani görevini yaparken Edirne Tren istasyonunda üzerine kanal geçiş aracının düşmesi sonucu şehit olan P.İst.Çvş.Haydar Arda Erertingi’nin Torbalı Atatürk Mahallesi’nde adını taşıdığı Şehit Çavuş Haydar Arda Erertingi İlkokuluna Yaşayan Şehit Kütüphaneleri koordinasyonunda destek verdiği P.İst.Çvş.Haydar Arda Erertingi Yaşayan Şehit Kütüphanesi açılışını gerçekleştirildi.

29 EKİM 2021 Cuma günü ise 29 Ekim 2019 tarihinde Cumhuriyet Bayramı’nda Ahmetli Mahallesi Alagedik mevkii (Bayrak Tepe) zirvesine dikmiş oldukları 12 metrelik Bayrak direğinde bulunan yıpranmış Bayrağı Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Cumhuriyet gençleri doğa yürüyüşü yaparak, törenle değişimini yaptılar.

30 EKİM 2021 Cumartesi günü ise Torbalı Sema Karhan Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Karakızlar Mahallesi göletinde  Cumhuriyet Gençleri Doğa Yürüyüşü Etkinliği gerçekleştirildi, İncircik mevkiinde insanlar tarafından doğanın kirletilmesine kayıtsız kalmayıp TOBEDOSK üyeleri, öğretmen ve öğrenciler tarafından çevre temizliği faaliyetini gerçekleştirildi.

TOBEDOSK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kapucu, “Torbalı’da çocuklarımız, gençlerimiz ve her kesimle birlik ve bütünlük içinde faaliyetler gerçekleştireceğiz. Bize bu etkinlikler destek veren Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi, Torbalı Sema Karhan Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile TOBEDOSK üyelerine çok teşekkür ederiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.