SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TOBEDAK, yürüyüşlere kaldığı yerden devam ediyor

Bu haber 19 Ekim 2021 - 18:51 'de eklendi.

Torbalı’nın en eski ve Türkiye Dağcılık Federasyonu üyesi olan Torbalı Dağcılık Ve Doğa Yürüyüşleri Kulübü (TOBEDAK) 2021-2022 sezonunu ilçemizin kültürel ve tarihi yönünü ön plana çıkaracak olan Metropolis Antik Kenti-Karataş Kaleleri yürüyüşü ile başlayacak.

24.10.2021 Pazar günü yapılacak olan etkinliğe yoğun bir katılım olması beklenmektedir.

PANDEMİ nedeni ile ara verdikleri doğa yürüyüşü etkinliklerine tekrar başladıklarını belirten Kulüp sorumlusu Selahattin Koçak, doğayı ve yürüyüşü seven herkesi bu güzel etkinliğe katılmaya davet etti.

KULÜBÜN etkinliklerine katılmak için Facebook sayfasında https://www.facebook.com/groups/tobedak linkine tıklayarak üye olup hem ilçemiz Torbalı’nın hem de güzel İzmir’imizin farklı bölgelerini yürüyerek gezme imkanı bulabilecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.