SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tire’deki günübirlik tatil cennetine, Torbalı halkından büyük talep var!

Bu haber 18 Temmuz 2023 - 9:19 'de eklendi.

Şimdiye kadar yaptığınız tüm kahvaltıları unutun. Torbalı-Selçuk Yolu Çayırlı Köyü’ndeki Çavuş Çeşme Mevkii’nde bulunan Çırağan Deluxe Botanik Park, doğa ile iç içe kahvaltı yapmak isteyenlerin adresi oldu. Mekandaki yüzme havuzunda yüzebilir ve eşsiz doğa manzarasında güneşi batırabilirsiniz.

Çırağan Delux Botanik Park’ta eşsiz bir kahvaltı yapmaya hazır mısınız? Tire’de hizmet veren Botanik Park, birbirinden lezzetli ürünleriyle eşsiz bir kahvaltı hizmeti sunuyor. Çırağan Deluxe Botanik Park’ta güzel bir kahvaltının ardından havuz keyfi de yapabilirsiniz. Yüzme havuzunda yüzebilir ve eşsiz doğa manzarasında güneşi batırabilirsiniz. Dilerseniz havuz manzaralı restaurantda enfes bir akşam yemeği de yiyebilirsiniz.

Çırağan Delux Botanik Park’ın müşterilerine ‘tam gün tatil fırsatı’ sunduğunu ve bu fırsat kaçmayacağını söyleyen işletmeci Taylan Doğan, “Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için bizleri hemen arayabilirsiniz. İrtibat: 0 555 881 30 40 Adres: Tire- Selçuk yolu Çayırlı Köyü Yörükler Yolu Mevki Tire-İzmir…” dedi.

KIR DÜĞÜN SALONU VE KAHVALTI SALONU BİR ARADA…

TORBALI’DAN da çok sayıda müşterisi bulunan mekan, ailesiyle birlikte keyif geçirmek isteyenlerin tercihi oluyor. Tire’nin en görkemli kahvaltı keyfi zeytin ağaçları altında, havuz kenarında Çırağan Deluxe’te yaşanıyor. Dileyen müşteriler, akşam yemeklerini gün batımının eşsiz güzelliğini izlerken yapabiliyor.

İŞLETMENİN 8 bin 500 metrekarelik alan üzerine kurulu olduğunu söyleyen Taylan Doğan, 8 yıldır sektördeyim. Benim yine Tire’de Arena Düğün Salonu adlı işletmem de bulunuyor. Geçtiğimiz yıl açtığımız Çırağan Deluxe Botanik Park’da 500 araçlık otoparkımız, 500 kişilik kır düğün salonumuz, 300 kişilik kahvaltı yapmak isteyenler için yerimiz bulunuyor. Gerçekten şık ve nezih bir mekan oldu. Müşterilerimiz büyük ilgi gösteriyor. İzmir’in her bölgesinden müşterilerimiz var. Bir kez gelen mutlaka devamını getiriyor ve mekanımıza yeniden geliyor” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.