SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tire’deki bu mekana, Torbalı halkından büyük talep var!

Bu haber 27 Mayıs 2023 - 0:40 'de eklendi.

Torbalı-Selçuk Yolu Çayırlı Köyü’ndeki Çavuş Çeşme Mevkii’nde bulunan Çırağan Deluxe Botanik Park, doğa ile iç içe kahvaltı yapmak isteyenlerin adresi oldu. Mekanda ayrıca akşam yemekleri yiyilebilmesinin yanı sıra mekan kır düğün salonu olarak da kullanılıyor. Ulaşım açısından da erişebilir noktada olan Çırağan Deluxe Botanik Park’a büyük ilgi var

TORBALI’DAN da çok sayıda müşterisi bulunan mekan, ailesiyle birlikte keyif geçirmek isteyenlerin tercihi oluyor. Tire’nin en görkemli kahvaltı keyfi zeytin ağaçları altında, havuz kenarında Çırağan Deluxe’te yaşanıyor. Dileyen müşteriler, akşam yemeklerini gün batımının eşsiz güzelliğini izlerken yapabiliyor.

KIR DÜĞÜN SALONU VE KAHVALTI SALONU BİR ARADA…

İŞLETMENİN 8 bin 500 metrekarelik alan üzerine kurulu olduğunu söyleyen Taylan Doğan, 8 yıldır sektördeyim. Benim yine Tire’de Arena Düğün Salonu adlı işletmem de bulunuyor. Geçtiğimiz yıl açtığımız Çırağan Deluxe Botanik Park’da 500 araçlık otoparkımız, 500 kişilik kır düğün salonumuz, 300 kişilik kahvaltı yapmak isteyenler için yerimiz bulunuyor. Gerçekten şık ve nezih bir mekan oldu. Müşterilerimiz büyük ilgi gösteriyor. İzmir’in her bölgesinden müşterilerimiz var. Bir kez gelen mutlaka devamını getiriyor ve mekanımıza yeniden geliyor” dedi.

SICACIK ORTAMDA VE DOĞA İLE İÇ İÇE

MEKAN, özellikle hafta sonları kafa dinlemek, ailesiyle birlikte sıcacık ortamda ve doğa ile iç içe olan bir mekanda vakit geçirmek isteyenlerin adresi oldu. Doğan, Tire’nin yeni ve nezih mekanı olduklarını söyleyerek, “İnsanlar burada hem doğayla iç içe hem de sevdikleriyle yemek yiyip gönüllerince eğlenebiliyorlar” diye konuştu.

‘HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM’

İŞLETMECİ Taylan Doğan, “Bir hayalim vardı, insanların huzur bulabileceği, organik ürünlerle kahvaltı yapabileceği bir yer oluşturmak istiyordum. Son yıllarda insanların doğaya kaçma eğiliminin artması buna fırsat yarattı. Hazırladığımız mekan oldukça nezih ve misafirlerimizin keyifli vakit geçirebileceği bir yer oldu. Tüm İzmir halkını işletmemize davet ediyoruz. Rezervasyon yaptırmak isteyenler 0 555 881 30 40 numaralı telefonu arayabilir” şeklinde konuştu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.