SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tire’de uyuşturucu operasyonu

Bu haber 28 Mart 2022 - 21:17 'de eklendi.

Jandarma ve JASAT Tire’de gerçekleştirdiği operasyonlarda haklarında yakalama kararı ve kesinleşmiş cezaları bulunan 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İZMİR İl Jandarma Komutanlığı ve Tire İlçe Jandarma Komutanlığı’nın, Tire Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirdiği operasyonlarda, Torbalı’nın komşu ilçesi olan Tire’ye bağlı Çobanköy ve Eğridere Köylerinde 3 kişi yakalandı.

İLÇE Jandarma Komutanlığı ve Jandarmanın dedektifleri (JASAT) tarafından Tire’de jandarma sorumluluk sahasında yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda başlatılan operasyonlarda, “Esrar elde etmek için kenevir ekme” suçundan hakkında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ş.K. Çobanköy’de yakalandı. Eğridere Köyünde ise “23113 sayılı kanuna aykırılık” suçundan hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.G ve “Uyuşturucu uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama” suçundan hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.K. isimli şahıslar gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.