SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tır hırsızı, Subaşı Jandarma ekiplerinden kaçamadı

Bu haber 16 Temmuz 2022 - 19:40 'de eklendi.

Subaşı’da bulunan bir nakliye firmasına ait tırı çalarak parçalara ayırmak isteyen bir kişi jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

OLAY, bir hafta önce Subaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Gece saatlerinde firmanın otoparkında bulunan dorsesini bırakarak tırı çalan hırsız, ardından Torbalı’daki Atatürk Sanayi Sitesi’ne geldi. Burada boş bir dükkanın kilidini patlatan hırsız, çaldığı tırı içeri koyduktan sonra parçalamaya başladı.

YOĞUN ÇALIŞMA SONUÇ VERDİ

SUBAŞI Jandarma Karakolu ekipleri ise çalışmalarını yoğunlaştırarak şahsın izini tespit etti. Önceki gün sanayideki dükkana operasyon yapan ekipler, hırsızı ve parçalamak üzere olduğu tırı ele geçirdi.

SUBAŞI JANDARMA KARAKOLU GÖZ DOLDURUYOR

GÖZALTINA alınan şahıs, ifadesinin alınmasının ardından Torbalı Adliyesi’nde hakim karşısına çıktı. Subaşı Jandarma Karakolu ekiplerinin başarısı ise göz doldurdu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.