SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TİP’in Torbalı adayı Eyyüp Çiçek oldu

Bu haber 21 Şubat 2024 - 0:22 'de eklendi.

Genel seçimlerin en dikkat çekici partisi olan Türkiye İşçi Partisi, yerel seçimde de büyük bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor. TİP, Torbalı adayını da açıkladı.

GEÇTİĞİMİZ yıl ilçe örgütünü kurarak çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan TİP Torbalı İlçe Başkanı Eyyüp Çiçek, yerel seçimlerde Belediye Başkan adayı olarak açıklandı. Çiçek, yerel seçimlerde oldukça iddialı olduklarını söyledi.

“BİZ KAZANACAĞIZ, TORBALI KAZANACAK”

TORBALI’DA katılımcı ve halkçı bir belediyecilik anlayışına ihtiyaç olduğunu belirten TİP Torbalı Belediye Başkan Adayı Eyyüp Çiçek, “Torbalı halkını sisteme teslim etmeyeceğiz. Türkiye İşçi Partisi olarak yeni bir yol ve yeni bir alternatif olarak halkımızın yanındayız. Katılımcı ve halkçı bir belediyecilik anlayışı ile, halkımızdan aldığımız güçle, halkımızla beraber Torbalı’da yerel seçimin en iddialı partisiyiz. Türkiye İşçi Partisi olarak 31 Mart’ta gençlerimizle, kadınlarımızla, halkımızla beraber geliyoruz. Biz kazanacağız, Torbalı kazanacak” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.