SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TİP, Torbalı’da meclise girecek

Bu haber 11 Aralık 2023 - 0:51 'de eklendi.

Türkiye İşçi Partisi Torbalı İlçe Örgütü yerel seçimler nedeniyle düğmeye bastı. Son genel seçimlerde yakaladığı ivme ile özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Türkiye İşçi Partisi, yerel seçimin de en merak edilen partisi.

TİP Torbalı İlçe Başkanı Eyyüp Çiçek, belediye meclis üyeliği başvurularının başladığını duyurdu. TİP’in Torbalı’da belediye meclisine gireceğini belirten Çiçek, “Özgürlükçü, laik ve demokrasi değerlerine bağlı, sol ve sosyalist düşünceye sahip bir parti olarak yerel seçim hazırlıklarımız sürüyor. Katılımcı ve çoğulcu bir demokrasi anlayışı ile, belediye meclisinde halkımızı temsil etmek istiyoruz. Bu anlamda başvurularımız da başladı. Yoğun bir mesai ile Torbalı’da yerel seçimlerin en aktif siyasi partisi olacağız. Başvuruların tamamlanması ile beraber aday listelerimizi oluşturup saha çalışmalarımızı başlatacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.