SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TİP Adayı Eyüp Çiçek kapı kapı geziyor

Bu haber 26 Mart 2024 - 7:17 'de eklendi.

Türkiye İşçi Partisi Torbalı Belediye Başkan adayı Eyüp Çiçek saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sahada yoğun ilgi gördüklerini ifade eden Çiçek, rekor oy alacaklarını söyledi.

ÖNCEKİ gün de Subaşı, Pamukyazı ve Çaybaşı’da seçim çalışması yapan TİP adayı Eyüp Çiçek, kapı kapı gezerek 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi. Çiçek’e Torbalı halkının da ilgisi yoğun oldu.

PARTİ örgütü ile beraber 31 Mart’a kadar çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Türkiye İşçi Partisi Torbalı Belediye Başkan adayı Eyüp Çiçek, “Her gittiğimiz yerde büyük bir sevgi ve ilgi ile karşılanıyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde bu ilginin sandıklara da aynı şekilde yansıyacağını inanıyoruz. Özellikle gençlerin ve kadınlarımızın ilgisi bizleri oldukça mutlu ediyor. Torbalı’ya hizmet için bütün oylar Türkiye İşçi Partisi’ne diyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.