SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tinerci yuvaları yıkılacak

Bu haber 18 Temmuz 2022 - 20:05 'de eklendi.

Torbalı’da yıkım ekipleri, atıl durumda olan ve tinercilerin barınak olarak kullandığı gecekondu ve terkedilmiş binaları yıkacak

EKİPLER, tinercilerin uğrak yeri olan gecekondulara müdahale etti. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen yıkım çalışmaları sonunda, mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. Yıkımlar dolayısıyla Torbalı Belediyesi’ne teşekkür eden vatandaşlar, özellikle akşam saatlerinde sokağa çıkmaktan korktuklarını belirtti.

VATANDAŞLARIN şikayet ettikleri atıl durumdaki binalar için çalışma başlattıklarını ifade eden yetkililer “Terkedilmiş halde bulunan bazı binalar hem çevreye hem de çevrede yaşayan vatandaşlarımıza zorluk çıkarıyor. Şikayetler kapsamında bölgenin güvenliğini ve huzurunu sağlamak adına gerekli önlemleri alarak yıkımlara başladık” ifadelerini kullandı.

TİNERCİLERİN harabe haline gelen evleri işgal etmesinin kendilerini rahatsız ettiğini söyleyen vatandaşlar, “Yıllardan beri bu evler boştu. Zaman içerisinde tinerci yuvası haline geldi. Torbalı Belediyesi şikayetlerimizi göz ardı etmedi ve yıkımı başarıyla gerçekleştirdi. Artık sokağa çıkarken tedirgin olmayacağız. Belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.