SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tınaztepe’de sağlıkla güzelleşin

Bu haber 05 Nisan 2023 - 6:07 'de eklendi.

Uzun yıllardır Torbalı ve çevre ilçelere sağlık alanında başarıyla hizmet veren Özel Torbalı Tınaztepe Hastanesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Covid -19 pandemisi döneminde hizmetine ara vermiş olan dermatoloji ve medikal estetik birimi faaliyetlerine tekrar başladı.

BİRİMDE dermatolojik hastalıkların modern tedavileri dışında, son yıllarda halkımızın oldukça ilgisini çeken medikal estetik alanındaki tüm yüz dolgu uygulamaları, estetik ve terleme amaçlı botox işlemleri, cilt yenileyici prp/grp tedavileri ve her türlü cilt yapısına uygun mezoterapi uygulamaları da yapılıyor. Diğer hastane dermatoloji ve medikal estetik birimlerinden farklı olarak merkezin bünyesinde ayrıca,  kadın ve erkek  tüm danışanlarına, güzellik salonu hizmetlerini de sunan Bella Güzellik ve Estetik de bulunuyor.

‘BİZLERLE KUSURSUZ GÜZELLİĞİNİZ KORUMA ALTINDA’

BELLA Güzellik ve Estetik hakkında bizlere bilgi veren, aynı zamanda hastanede kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak da görev yapan Op. Dr. Gökben Yüksel halkımız için ‘sağlıkla güzelleşin’ sloganıyla yola çıktıklarını, tüm cihaz ve kullanılan malzemelerde kalite ve sağlığa uygunluk anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi ve ‘bizlerle kusursuz güzelliğiniz koruma altında’ diye ekledi. Bella Güzellik ve Estetik’in verdiği hizmetler arasında diode buz lazer epilasyon, iğneli epilasyon, bölgesel zayıflama, klasik cilt bakımı, hydrafacial cilt bakımı, dermapen uygulaması, ameliyatsız yüz germe HIFU, ARC system soğuk-sıcak plazmapen işlemi, lekeli ve akneli cilt bakımı, yosun peeling, kalıcı makyaj ve tırnak işlemleri bulunuyor.

CUMARTESİ GÜNLERİ DE HİZMET VERECEK

MERKEZİN kendini geliştirmeyi hedeflediğini ve halkımıza daha geniş yelpazede hizmet vermeye devam edeceğini belirten Op. Dr. Gökben Yüksel “Önümüzdeki günlerde ozon terapileri, hipnoz ve akupunktur hizmetlerini de halkımızın hizmetlerine sunmak için çalışmalarımız devam etmekte” şeklinde konuştu. Klasik mesai dışı saatlerde ve Cumartesi günleri de hizmet verecek olan merkezin işlemleri hakkında daha ayrıntılı bilgi almak ve randevu oluşturmak için, yetkili güzellik uzmanına 0 554 53474 48 ulaşmanız mümkün.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.