SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tınaztepe’de Hemşireler Günü kutlandı

Bu haber 13 Mayıs 2023 - 0:49 'de eklendi.

Tınaztepe Torbalı Hastanesi’nde görev yapan hemşireler pasta keserek bu özel günü kutladılar. Günü anlamına özel pastayı, Başhemşire Aliye Onur, Kalite Yönetim Direktörü Zeynep Berna Kocabaş ve beraberindeki hemşireler kesti.

BAŞHEKİM Dr. Zeki Ersan, sağlık hizmetlerinin doktoru, hemşiresi ve diğer sağlık çalışanları ile bir ekip hizmeti olduğunu belirterek, “Hemşirelik bu ekip hizmetinin olmazsa olmaz ve en temel unsurlarındandır. 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısı ile insana hizmet etmenin kutsallığına inanarak büyük bir sabır, özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin bu anlamlı gününü kutlarım” dedi.

BAŞHEMŞİRE Aliye Onur ise: “Biz hemşireler, meslek olarak görevimizi yerine getirirken, profesyonelliğin yanı sıra, insani duyguları daha ön planda olarak çalışan meslek grubuyuz.”

HEMŞİRELİK mesleğinin öncüsü Florence Nightingale onun doğum günü olan 12 Mayıs günü tüm dünyada hemşirelik günü olarak kutlanmaktadır. Dünya Sağlık Örgütü, her yıl hemşireler haftası için bir tema belirlemektedir. Bu yılda da, 2023 teması olarak ‘hemşiremiz bizim geleceğimiz’ olarak belirlemiştir.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.