SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tınaztepe’de 104 yaşındaki hastaya ‘kalça protezi’ takıldı

Bu haber 28 Kasım 2021 - 2:57 'de eklendi.

Menderes’li 104 yaşındaki Elif Nine’ye ‘kalça protezi’ Tınaztepe Torbalı Hastanesi’ndeki başarılı operasyon ile takıldı. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Bahaddin Karadam, Torbalı’da ilk defa bu kadar yaşlı bir hastaya kalça protezi takan ilk doktor oldu.

Torbalı’nın komşu ilçesi olan Menderes’in Karakuyu Mahallesi’nde ikamet eden 104 yaşındaki Elif Gülcan, düşme neticesinde kalçası kırıldı. Şiddetli ağrı nedeniyle Tınaztepe Torbalı Hastanesi’nde başvuran Elif Nine’nin yapılan kontrolleri sonrasında kalçasının ciddi bir şekilde kırıldığı tespit edildi. Hastanenin Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Bahaddin Karadam, ameliyat kararı verdi. Anestezi Uzmanı Dr. Sedat Harman’ın da yer aldığı ameliyat yaklaşık 2 saat sürdü.

TEKRAR YÜRÜYEBİLECEK

Elif Nine’nin başarılı bir ameliyat geçirdiğini söyleyen Tınaztepe Torbalı Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Bahaddin Karadam, “Torbalı’da ilk defa yapılan bir ameliyat ile 104 yaşındaki hastamız sağlığına kavuştu Durumu ve değerleri çok iyi. Zaman içinde Ayşe Nine’miz tekrar yürüyebilecek” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.