SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ticaret Odası’ndan Hüseyin Arslan’a teşekkür belgesi

Bu haber 08 Nisan 2024 - 1:58 'de eklendi.

Torbalı başta olmak üzere İzmir’in farklı ilçelerinde gerçekleştirdiği inşaat projeleri ile adından söz ettiren Demars Yapı 10. yaşını kutluyor.

10 YILDIR birçok projeye imza atan Torbalı’nın dev inşaat firması Demars Yapı, inşa ettiği kaliteli yapılar ve yaşam alanları ile dikkat çekiyor. 10.yılını dolduran Demars Yapı’yı ziyaret eden Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Demars Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan’a ilçe ekonomisine sağladığı katkılardan dolayı teşekkür belgesi verdi.

OLGUN ve Torbalı Ticaret Odası ailesine teşekkür eden Arslan, “Firmamızın 10.yılına istinaden bizleri ziyaret eden Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun ve tüm Torbalı Ticaret Odası ailesine Demars Yapı olarak teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.