SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

THK’nın 99.’ncu kuruluş yıldönümü kutlandı

Bu haber 19 Şubat 2024 - 0:31 'de eklendi.

THK’nın 99. kuruluş yıldönümü kutlamaları kaymakam ve belediye başkanı ziyaretiyle devam etti. Türk Hava Kurumu’nun (THK) 99. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında bir dizi etkinlik de düzenlendi.

BU etkinlikler arasında, THK’nın yerel şube başkanı, yönetim kurulu üyeleri ilçenin kaymakamını makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, kaymakam THK’nın önemine vurgu yaparak, kuruluşunun yıl dönümünü tebrik etti ve kurumun yöneticileri ile üyelerine başarılar diledi.

BU ziyaret, THK’nın yerel ve ulusal düzeydeki faaliyetlerine dikkat çekmenin yanı sıra, sivil toplum kuruluşları ile devlet kurumları arasındaki iş birliğinin önemini de vurgulamış oldu.

THK Torbalı Şube Başkanı Vedat Etiz, “16 Şubat 1925’de Mustafa Kemal Atatürk’ün emri ile kurulan ve Türk sivil havacılığının yaşayan çınarına dönüşen Türk Hava Kurumu 99 yaşında… 99’ncu kuruluş yıldönümünde Türk Hava Kurumu Torbalı Şube Başkanlığı olarak İlçe Kaymakamı Ercan Öter’i ve Belediye Başkanımız Mithat Tekin’i makamında ziyaret ettik. Kurumumuza vermiş olduğu destekler için çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.