SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

THK fitre ve zekât topluyor

Bu haber 10 Nisan 2022 - 0:23 'de eklendi.

TÜRK Hava Kurumu Torbalı Şubesi Başkanı İsmail Dinçer, 2022 yılı fitre – zekat toplama faaliyetinin başlamış olduğunu, ilçemiz sınırları içinde mahalle ve köy muhtarlarından fitre-zekat zarfı alınabileceğini, ayrıca bizzat şubeye gelerek bağış yapıldığını söyledi.

ŞUBE Başkanı Dinçer, 1295 yılından itibaren Türk Hava Kurumu’nun havacılığın bütün branşlarında ücretsiz eğitimler verdiğini, yüz binlerce havacı yetiştirdiğini, Türk Silahlı Kuvvetlerinin subay, astsubay personellerine paraşüt eğitimleri verdiğini, THK Üniversitesi ile sektöre kalifiyeli eleman yetiştirildiğini, şehit çocuklarına ücretsiz eğitim verdiğini, hale hazırda Ankara ve İzmir kampüslerinde pandemi nedeniyle uzaktan eğitim verildiğini ifade etti.

 

HER ZAMAN GEREKTİĞİNDE DEVLETİMİZİN, MİLLETİMİZİN HİZMETİNDE OLUNACAKTIR

 

THK Şube Başkanı, 1985 yılından bugüne havadan yangın söndürme faaliyetlerinde bulunduğu bu faaliyetleri yürütürken şehitler verdiği ve 1985-2016 yılları arasında 5275 orman yangınına müdahale ettiği, Kıbrıs, Libya, Kore ve İsrail’de orman yangınlarına yönelik başarılı ve etkin görevler icra ettiği belirterek, her zaman gerektiğinde devletimizin, milletimizin hizmetinde olunacağını dile getirdi. Dinçer ayrıca, “Sağlık Bakanlığı tarafından verilen hava ambulans hizmetinde THK helikopterleri kullanılmaktadır. 112 hava ambulans helikopteri ile hasta yaralı ve organ bekleyen vatandaşlarımıza gece ve gündüz hava ulaşım desteği vermektedir” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.