SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tepeköy’ün tek aksesuar mağazasına büyük ilgi

Bu haber 04 Mart 2024 - 23:39 'de eklendi.

Tepeköy Mahallesi’nin tek aksesuar merkezi Gül Aksesuar, geçtiğimiz haftalarda yapılan görkemli açılış töreniyle hizmete girmişti. İşletmeci Gülcan İçer, bayan müdavimlerinin işletmelerine büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

TEPEKÖY Mahallesi 4579 Sokak üzerinde bulunan Gül Aksesuar’ bayanların uğrak yeri oldu. 10 yıldır elektrikçilik yapan ve ilçenin tanınmış esnaflarından olan Evren İçer’in eşi Gülcan İçer tarafından işletilen Gül Aksesuar’da kolye, küpe, yüzük, bay bayan anahtarlık, toka, doğal taş, kehribar teşbih çeşitleri gibi her türlü aksesuar çeşitleri satılıyor. İşletmeci Gülcan İçer, “Ürünlerimizin tamamı çeliktir. Özellikle hanımların takıya ve aksesuara yoğun ilgisi var” dedi.

KADINLARIN HER DAİM TERCİHLERİ ARASINDA VAZGEÇİLMEZ BİR PARÇASI

KADINLAR için takı vazgeçilmez bir aksesuar ve çoğu zaman seçtiğimiz tercihler ile kişiliği sembolize eder. Çelik takı aksesuarlar arasında en dayanıklı ve en uzun ömürlü yapısı ile kadınların her daim tercihleri arasında vazgeçilmez bir parça olduğu bir gerçek. Çelik takı rengi sebebiyle kadınlar için kolay takılabilen ve bir çok modeli ile birlikte günlük kullanıma uygunluğu sayesinde günümüzün en trend takıları arasında yerini korumakta. Torbalı’da da bu trend üst düzey olmaya başladı. Bu nedenle çok fazla çeşit ve uygun fiyatlarıyla Gül Aksesuar bayanların uğrak yeri olmayı başardı. Gsm: 0 537 558 30 23

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.