SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tepeköylüler’den kader maçına çağrı!

Bu haber 30 Aralık 2022 - 9:42 'de eklendi.

Torbalıspor, Cumartesi günü Menderes Belediye ile oldukça önemli bir maça çıkacak. Şampiyonluk yolunda kritik önemi olan maç öncesi Tepeköylüler Taraftar Grubu Torbalı’nın dört bir yanını Cumartesi günü 13.00’da oynanacak olan maça çağrı afişleriyle donattı

TORBALISPOR’UN taraftar grubu Tepeköylüler, Torkos’un bu hafta Menderes Belediye ile çıkacağı kritik maç öncesi tüm Torbalı’yı Cumartesi günü 7 Eylül Stadı’na davet etti. Torbalı’nın dört bir yanını “El ele şampiyonluğa!” afişleriyle donatan Tepeköylüler, bu kritik maçta takımı var gücüyle desteklemeye hazırlanıyor.

TORKOS, 14 maçta topladığı 28 puanla İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig, 4’üncü Grup’ta 29 puanla ikinci sırada bulunan Menderes Belediye ile oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılması halinde şampiyonluk ve play-off müsabakaları için önemli bir avantaj elde etmiş olacak.

TEPEKÖYLÜLER Taraftar Grubu Tribün Lideri Baki Tütüncü, “Torbalıspor’umuz önümüzdeki Cumartesi günü son derece kritik bir maça çıkacak. Takımımız sezon başında önüne koyduğu şampiyonluk hedefine çok yakın. Yakın rekabet halinde olduğumuz Menderes Belediye ile oynayacağımız karşılaşma bu yüzden çok daha önemli bir hal aldı.

TEPEKÖYLÜLER olarak biz her maçta olduğu gibi bu maçta da takımımızın yanında olacağız. Bu bağlamda da Torbalılı bürokratlara, siyasilere, STK temsilcilerine ve Torbalı halkına takıma destek verme çağrısında bulunuyoruz. El ele şampiyonluğa yürümek için tüm Torbalı’yı Cumartesi günü saat 13.00’da 7 Eylül Stadı’na davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.