SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tepeköy’lüler Grubu’ndan geçmişe yolculuk

Bu haber 28 Haziran 2022 - 0:00 'de eklendi.

Torbalılı vatandaşların sosyal medya üzerinde kurduğu gruplarla nostalji yaşatılıyor. İlçenin tanınmış simalarından olan Muhsin Yener tarafından kurulan ‘Tepeköy’lüler Grubu’nda nostalji fotoğrafları paylaşan üyeler adeta geçmişe yolculuk yaptırıyor.

YENER, “Herkes bilmez bu özelliğimi arkadaşlarla antoloji şiir kitaplarım var. Geçmişe tarihe meraklıyım yaşatmaya çalışıyorum!” diye konuştu.

SOSYAL MEDYADA KAYNAŞMAYI SÜRDÜRÜYOR

Torbalı’da yaşayan Muhsin Yener tarafından kurulan ‘Tepeköy’lüler Grubu’ üye kişiler nostalji fotoğrafları paylaşarak geçmişe yolculuk yaptırıyor.

GRUPTA 8 BİNE YAKIN ÜYE BULUNUYOR

BU şekilde hem geçmişi anan hem de evde keyifli vakit geçiren ilçe sakinleri, anıları da tazelemiş oluyor. Her fotoğraf ve her gönderi yüzlerce beğeni ve yorum alırken, grubun üye sayısı her geçen gün hızla artıyor. Tepeköy’lüler Grubu’nda 8 bine yakın üye bulunurken, her gün onlarca fotoğraf paylaşılıyor. Yener, sözlerini şöyle sonlandırdı; “Tepeköy tarihinden bilgi edinmek istiyorsanız, grubu takip edin. Belki sizin de veya ‘sizde olmayan yakınınızın’ bir resmi vardır” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.