SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tepeköy Muhtar Adayı Tamer Tünelli, vatandaştan büyük destek görüyor

Bu haber 22 Mart 2024 - 0:39 'de eklendi.

2014-2019 yılları arasında Tepeköy Mahalle Muhtarlığı yapan ve ardından yapılan seçimlerde de tekrar seçimi kazanan taraf olan Tamer Tünelli, ara verdiği muhtarlığa yeniden aday olarak devam etmek istiyor.

BEŞ yıllık görev sürecinde önemli işlere imza atan, bu süreçte mahallesi tarafından büyük destek gören Tepeköy Mahalle Muhtarı Tamer Tünelli, “2014 yılında seçimi kazanarak muhtar oldum ve bu süreçte mahallemde önemli işler yaptım. Ardından 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde tekrar aday oldum ve seçimi kazandım. Ancak geçmişten gelen ve yıllardır devam eden bir davam, seçimi kazandıktan 4 ay sonrasında karar bağlandı ve ceza aldım. Bu nedenle muhtarlık görevini bırakmak zorunda kaldım. Şimdi yarım kalan işlerin devamı için mahalle halkımdan oy istiyorum” dedi. Tepeköy Mahallesi’nde esnaflık yapan görev süresince hiçbir evrak için ücret talep etmeyen Tünelli, hizmeti ve vatandaşa verdiği değerle gönüllere taht kurmuştu. Mahalle sakinlerinden gelen talep üzerine yeniden muhtar adayı olduğunu açıklayan Tünelli, bugüne kadar hiçbir evraktan ücret almayışı ve haftanın 7 günü gece saatlerine kadar hizmet vermesiyle biliniyor.

BİR KEZ DAHA SORUMLULUK ALARAK MAHALLESİNİ TEMSİL ETMEK İSTİYOR

TÜNELLİ, akşam saatleri ve hafta sonu dükkanında olduğu için evrak ya da diğer muhtarlık işleri için kendisine gelen mahalleliyi geri çevirmiyor. Mesai kavramı olmadan mahallesine hizmet veren, kamu kurum ve kuruluşları ile ilişkileri sıkı tutup hem vatandaşın hem de mahallesinin sorununu kısa sürede çözen Tünelli, bir kez daha sorumluluk alarak mahallesini temsil etmek istiyor.  Görev süresince hiçbir mahalle sakinini siyasi düşüncesi nedeniyle ayrıştırmayıp herkese eşit hizmet sunan özellikle muhtarlıklarda kaybolan ya da unutulan evrak ve tebligatlarda büyük sorumluluk üstlenen başarılı muhtar, 5 yıllık görev süresi için ise ‘Vicdanım rahat’ dedi.

MAHALLEMİZE KALICI BİR MUHTARLIK BİNASI KAZANDIRACAĞIZ

2014-2019 Yılları Arası Tepeköy Mahallesi Muhtarlığı Görevinde Bulundum. Bu tecrübe ile zaman kavramı olmaksızın siz değerli mahalle sakinlerime hizmet etmek için tekrar aday oldum. Süt, kömür ve benzeri sosyal yardımların itina ile devam edilecek, posta evraklarının mesai kavramı olmaksızın zamanında düzenli olarak kişilere teslim edilmesini sağlayacağız. Mahallemize kalıcı bir muhtarlık binası kazandıracağız. Taziye evi, çocuk parkı, bayanlarımıza yönelik sosyal alanlar oluşturmak için gerekli kurum ve kuruluşlarımızla temas halinde olup mahallemize kazandırılmasını sağlayacağız. Muhtarlık makamı bağımsız bir makamdır. Hiçbir siyasi kimliği olmaz. Herkese eşit davranarak ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşarak görevini yerine getirir. Ben de bu yolda siz mahalle halkına hizmet vermekten gurur duyacağım.

ÖZGEÇMİŞİ

1977 doğumluyum, uzun süreden beri mahallemizde esnaflık yapmaktayım. Bu zaman içinde esnaf ve sanatkarlar odası denetim ve yönetim kurulu üyeliği, mesleki eğitim merkezi Usta Öğreticiliği görevlerinde bulundum. Evli ve 3 çocuk babasıyım.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.