SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tepeköy Anaokulu’na oyuncak desteği

Bu haber 16 Eylül 2023 - 1:28 'de eklendi.

Geçtiğimiz yıl eğitim-öğretim hayatına başlayan, Atatürk Mahallesi’ndeki Tepeköy İlkokulu bünyesinde bu yıl anaokulu da açıldı. Atatürk ve Karşıyaka Mahallelerinde yaşayan çocukların eğitim gördüğü anaokulunda bulunan oyuncak eksiği Torbalı Belediyesi tarafından giderildi

ANAOKULU öğretmenlerinden birinin sosyal medyadaki oyuncak talebi paylaşımı sonrası harekete geçen Torbalı Belediyesi Sosyal ve Yardımlaşma Müdürlüğü, çocukların gelişimlerine uygun oyuncakları kuruma teslim etti. Oyuncaklar karşısında büyük sevinç yaşayan çocuklar, görevli personele teşekkür etti.

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

FİZİKİ olarak herhangi bir eksiği bulunmayan anaokulunda, materyal anlamında yaşanan eksikliğin giderilmesiyle mutlu olan veliler, “Torbalı Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz. Çocuklarımızın eksikleri tamamlandı. Artık Okulu daha çok sevecekler” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.