SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TEMAD’tan yeni açılan karakollara ziyaret

Bu haber 07 Aralık 2023 - 0:50 'de eklendi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Torbalı Şube Başkanı Ahmet Demir ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Torbalı’nı Pancar ve Yazıbaşı bölgelerinde faaliyete geçen yeni Jandarma Karakollarına nezaket ziyaretinde bulundu.

YAPILAN açıklamada, yeni açılan karakolların Torbalı’nın emniyet ve asayişi açısından önemli bir adım olduğuna vurgu yapıldı.

ZİYARET sonrası yaptığı açıklamada TEMAD Başkanı Ahmet Demir “İsabetli bir kararla Torbalı’nın emniyet ve asayişi en yoğun iki bölgesine yeni açılan karakollarımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Bu karakollara atanan Astsubay meslektaşlarımıza da başarılar temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi. TEMAD üyeleri, yeni görevlerine başlayan astsubay meslektaşlarına destek mesajları iletti.

TEMAD yöneticileri, ilçedeki emniyet ve asayişi sağlamak adına güvenlik güçleriyle iş birliği içinde olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, Torbalı’nın huzur ve güvenliğine katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirttiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.