SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TEMAD ziyaretlerine devam ediyor

Bu haber 29 Ekim 2021 - 0:35 'de eklendi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Torbalı Şubesi pandemi nedeniyle ara verdiği faaliyetine hızlı başladı.

YENİ dernek binasını hizmete açan dernek yöneticileri ilk iş olarak 17 Ekim Dünya Astsubaylar günü kutlaması kapsamında İzmir Atatürk anıtına çelenk sunma törenine katılmış ardından Torbalı Kaymakamı Ercan öter ve Belediye Başkanı Mithat Tekin’e tanışma ve nezaket ziyaretinde bulunmuştu. Dernek Başkanı Em. Hv. Asb. Aydoğan Bozbey ve Yönetim Kurulu Üyeleri protokol ziyaretlerini sürdürdü.

TÜRKİYE Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Torbalı Şubesi Başkanı Aydoğan Bozbey ve Yönetim Kurulu Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yavuz Yaşar, Askerlik Şubesi Başkanı Per. Astb Kıd. Başçavuş Ali ERİK ve Ayrancılar Jandarma Komutanı Astsb. Kd. Başçavuş Türker İvrindilioğlu’na ziyarette bulundu.  Yapılan ziyaret esnasında derneğin kuruluş amacı, faaliyetleri ve önümüzdeki günlerde yapacağı etkinlikler kapsamında bilgilendirme yapıldı. Yoğun bir program ile çalışmalarına başladıklarına ve bu hızla devam edeceklerini dile getiren Dernek Başkanı Em. Hv. Asb. Aydoğan Bozbey “İlçe protokolüne tanışma ziyaretlerinde bulunduk. Derneğimiz ve yapacağımız faaliyetler hakkında bilgiler verdik. Protokol üyelerinin yakın ilgisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.