SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TEMAD ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Bu haber 24 Nisan 2022 - 2:00 'de eklendi.

Emekli astsubayların dayanışma içinde olması, birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla kurulan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Torbalı Şubesi faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

PROTOKOL ve kamu yararına çalışan derneklere ziyaretler düzenleyen TEMAD Ramazan ayında anlamlı bir projeye imza attı. TEMAD Üyeleri mübarek Ramazan ayında kimsesizlerin kimsesi olmak, yardıma ihtiyacı olanlara destek vermek amacıyla yardım kolileri hazırladı. Muhtarlar ile iletişime geçen dernek yöneticileri ihtiyaç sahibi ailelere tespit edip, gıda kolilerini vatandaşın evlerine teslim etti.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DEVAM ETSİN

RAMAZAN ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu derneklerinin de bu amaçla kurulup faaliyetlerine devam ettiğini dile getiren TEMAD Torbalı Şube Başkanı Aydoğan Bozbey “Torbalı’da yaşayan ihtiyaç sahiplerine bu mübarek Ramazan ayında ulaşıp yardımcı olmak istedik. İlçemizdeki ihtiyaç sahiplerine muhtarlarımızın desteği ile ulaştık. Yardım kolilerini teslim ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliğimizin devam etmesini diliyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.