SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TEMAD, ara verdiği faaliyetlerine yeniden başladı

Bu haber 18 Ekim 2021 - 19:08 'de eklendi.

TEMAD (Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği) Torbalı şubesi pandemi nedeniyle ara verdiği faaliyetine yeni yönetimi ile birlikte yeniden başladı.

BU kapsamda Muratbey Mahallesi’nde Hisarevleri önü Ay market yanındaki işyeri dernek binası olarak belirlendi. İlk olarak dernek yönetimi 17 Ekim Astsubaylar günü kutlaması kapsamında İzmir Atatürk anıtına çelenk sunma törenine katıldı. Konuyla ilgili dernek başkanı Em. Hv. Asb. Aydoğan BOZBEY şunları söyledi: “Türkiye Emekli Astsubaylar derneği TEMAD Torbalı Şubesi olarak pandemi nedeniyle 2 yıldan beri  ara verdiğimiz faaliyetlerimize 15 Ekim itibariyle yeni binamızda arkadaşlarımızla birlikte sürdürmeye başladık.

BUGÜNE kadar olduğu gibi bundan sonra da Torbalı’daki tüm emekli Astsubay arkadaşlarımızla aidiyet duygusu içinde mutlu ve sıkıntılı  günlerimizde  birbirimize destek olarak  bir arada olacağız. Torbalı TEMAD şube başkanı olarak ilçemizde ikamet eden tüm meslektaşlarımızı derneğimize sahip çıkmaya ve destek vermeye davet ediyorum.  Astsubay camiamız yaklaşık 100 bin muvazzaf, 150000 emeklisi, bir milyondan fazla aile fertlerimizle Türk Silahlı kuvvetlerinin omurgasını oluşturmakta ve Türkiye’nin en büyük meslek guruplarının başında gelmektedir. 17 Ekim astsubaylar günü ve TEMAD’ımızın 37.kuruluş yıldönümü hepimize kutlu olsun.

YILDA bir gün de olsa, hayatlarını ülkesine ve milletine adadıkları mesleklerinin hatırlanarak kamu gündemine gelmesi ve bir arada olmaları çok önemlidir böyle özel bir günde astsubayların anılması  hepimizi onurlandırmakta ve gururlandırmaktadır  bu vesileyle gerek görevini ifa ederken ve gerekse ve haince ve kahpece kurşunlara hedef olarak hayatlarını kaybetmiş tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş tüm meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyor, tekrar  tüm meslektaşlarımızın 17 Ekim Astsubaylar Günü’nü Torbalı şubemiz olarak yürekten kutluyoruz.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.