SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Teknoloji bağımlılığı boşanma nedeni olarak görülüyor

Bu haber 12 Mart 2022 - 20:27 'de eklendi.

Örf, adet ve geleneklere bağlı kültürlerin bir arada yaşanıldığı Torbalı’da, evlilik sayısı oran olarak giderek azalmaya başladı.

GEREK ekonomik nedenler, gerekse de psikolojik sorunlar ve kültür farklılıkları yüzünden hızlı yükselişle evlilik kurumunun çok kısa sürede yıkıldığı ilçede açıklanan güncel veriler, şaşkınlık yarattı. Bu istatistiklere göre her geçen yıl artan boşanmaların, evlenenlerin sayısına bir tık daha yaklaştığı Torbalı’da, nikah sayılarında geçen yıla oranla da ciddi bir düşüşün yaşandığı gözlemlendi.

TORBALI’DA yaşayan ve boşanmak için mahkemeye koşan çiftlerin sayısının bin 84’ü aştığı ilçede, Torbalı Aile Mahkemesi’nin görülen duruşmalarda birçok çiftin boşanmasına hükmettiği ifade edildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.