SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

TEKNOFEST İzmir 2023’e Torbalı’dan büyük katılım olacak

Bu haber 25 Eylül 2023 - 22:25 'de eklendi.

Bu yıl 3. Etabı İzmir’de düzenlenecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali, 27 Eylül’de Çiğli Havalimanında başlıyor. Festivale katılım TEKNOFEST internet sitesinden yapılıyor.

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçede bulunan tüm okulların festivale katılımı konusunda yoğun çalışmalar sürdürüyor. Yaklaşık 40 bin öğrencinin bulunduğu ilçede öğrencilerin tamamının festivale katılımını sağlamak için okul idareleri, öğretmenler ve velilerden destek istendi.

Festival alanına kurumsal ve bireysel olmak üzere iki kapıdan giriş yapılacağını belirten Torbalı İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer TOSUN, “Okullarımız, öğrencilerimizin festivale ulaşımı konusunda araç organizasyonları yapmaktadır. Ancak tüm öğrenciler için araç temin edilmesi mümkün olmadığından öğretmen ve velilerimizin de desteği ile ulaşımın hususi araçlar yanı sıra Büyükşehir Belediyesinin seferlerini arttırdığı İZBAN ve belirli noktalardan ücretsiz Eshot otobüs ringleri ile festival alanına ulaşım mümkün olacaktır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin ufkunu açacak bu güzel festivale, ülkemizin dev teknoloji hamlelerini yakınen görmek için hep birlikte katılım sağlayacağız” şeklinde konuştu.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.