SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Teknik servis elemanı değil trafik magandası

Bu haber 21 Kasım 2023 - 0:08 'de eklendi.

Geçtiğimiz günlerde Torbalı’da faaliyet gösteren kurumsal bir firmanın teknik servis aracı, park halindeki bir araca çarparak kaçtı. Kamera kayıtlarından firmayı tespit eden mağdur araç sahibi ise sürücülerin ve yetkililerin olayı kamera kayıtlarına rağmen inkâr etmesi karşısında şaşkına döndü

ZAMAN zaman enteresan olaylar yaşanan ilçemizde 11 Kasım günü 16:30 sularında bu kadarına da pes dedirten bir trafik kazası meydana geldi. İlçede faaliyet gösteren kurumsal bir beyaz eşya firmasının teknik servis aracı Tepeköy Mahallesi’nde yer alan Barış Manço Sokak üzerinde park halindeki bir araca çarparak sol dikiz aynasını kırdı. Kazanın ardından olay yerinde kısa bir süre duraklayan aracın sürücüsü daha sonra hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Olaydan bir süre sonra araç sahibi aracının yanına gittiğinde aynasının kırılmış olduğunu fark ederek çevre esnafa ne olduğunu görüp görmediklerini sordu. Olayı gören çevre esnafları Arçelik-Beko firmasına ait bir teknik servis aracının çarptığını ve yoluna devam ettiğini ifade ettiği öğrenildi. Mağdur araç sahibi, olayın kamera görüntüleri ile birlikte kazaya karışan firmanın iş yerine giderek durumu izah etmeye çalıştığını ancak firma yetkilileri ve personellerin olayı inkâr etmesi üzerine şaşkına döndüğünü ifade etti.

“ORTADA AHLAKİ BİR PROBLEM VAR”

KONUYA ilişkin torgazete.com’a açıklamada bulunan mağdur araç sahibi, “Ben de Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi’nde esnafım. Birçok kurumsal firma ile iş yapıyorum. Yaşadığım olay özünde çok büyütülecek bir olay değil. Ufak çaplı maddi hasarlı bir kaza, nihayetinde cana zarar gelmemiş. Ancak ortada ahlaki bir problem var. Kazaya karışan kişiler, aracımın önünde bulunan telefon numaramdan arayıp durumu izah etse böylesine ufak bir mesele yüzünden emekçi insanları zor duruma sokmaz  ‘canın sağ olsun kardeşim’ der helalleşirdim. Ancak bunu yapmadıkları gibi ben kamera kayıtları ile firmaya gittiğimde olayı inkâr ettiler. Bu durum karşısında bir yurttaş olarak kanuni haklarımı sonuna kadar kullanacağımı ifade ederek dükkândan ayrıldım. Bundan sonrasına yargı karar verecek” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.