SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tekin, Gıda Mühendisleri Odası’nı ağırladı

Bu haber 30 Mart 2023 - 2:28 'de eklendi.

Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Toprak ve Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Göynügür, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i makamında ziyaret etti

GERÇEKLEŞEN ziyarette Şube Başkanı Uğur Toprak yapılan çalışmalar ve gerçekleşecek olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Torbalı Belediyesi’ne gerçekleşecek olan çalışmalarda her zaman destek vereceklerini ifaden eden Toprak, Başkan Tekin’e de misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.

‘NAZİK ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM’

BAŞKAN Tekin, ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda “Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Toprak ve Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Göynügür’ü makamımızda ağırlayarak faaliyetleri hakkında bilgi alıp, afet bölgesine yaptığımız yardımlar hakkında konuştuk. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.