SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Tek yön’ olan iki sokakta polis denetimi

Bu haber 19 Haziran 2022 - 21:29 'de eklendi.

Geçtiğimiz aylarda ‘tek yön’e çevrilen Ağalar Caddesi ve Gümüşpala Caddesi’nde polis kontrolü gerçekleştirildi. Trafik kurallarına uyulmaması nedeniyle ve sürekli olarak ihlal yapan sürücülere cezai işlem uygulandı.

TORBALI’DA en çok trafik sorunu yaşayan caddelerden ikisi, bir süre önce tek yöne dönüştürülmüştü. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan kararla ‘bankalar sokağı’ olarak bilinen Ağalar Caddesi ve Gümüşpala Caddesi tek yön haline getirilmişti. Kural ihlallerinin devam edilmesi ve tek yön kuralına uyulmaması nedeniyle Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri denetim gerçekleştirmeye başladı. Uygulamaların sürekli olarak devam edileceği bilgisine ulaşılırken, vatandaşların kurallara uyulması istendi.

KAZIMDİRİK’TE AYNI UYGULAMA YAPILACAK MI?

ARTIK bu caddelerde çift yönlü gidiş yapılamıyor ve ters yöne giren sürücülere trafik kurallarına muhalefetten cezai işlem uygulanıyor. Ayrıca tek yönlü olan caddelerde sağlı sollu park yapılmayacağı da açıklandı. Öte yandan yine trafik sorununun en fazla yaşandığı cadde olan Kazımdirik Caddesi için henüz beklenen karar çıkmadı. Yaklaşık beş yıldır, Kazımdirik Caddesi için de aynı uygulamanın hayata geçirilmesi bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.