SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tek liste ile girdiği seçimden zaferle ayrıldı

Bu haber 05 Temmuz 2023 - 1:42 'de eklendi.

İptal edilen Torbalı Ziraat Odası seçimleri dün tekrar yapıldı. Mevcut başkan Yılmaz Girgin, rakipsiz girdiği seçimde oda başkanlığını kazanan isim oldu. Daha önceki seçimde olduğu gibi yine zaferle ayrılan Yılmaz Girgin, yaptığı zafer konuşmasında tüm delegelere teşekkür etti.

İLK olarak 2015 yılında seçilen Yılmaz Girgin, Şubat ayında yapılan kongrede ‘usul hatası var’ denilerek kazandığı seçim iptal edilmişti. Dün yapılan seçimde ipi göğüsleyen isim olan Yılmaz Girgin’in üçüncü dönemi de resmen başlamış oldu.

41 DELEGENİN OYUNU ALDI

KAZANMASI için Torbalı’nın 60 mahallesindeki delegelerinin 31’nin oyunu alması gereken Yılmaz Girgin, sandık başına giden 41 delegenin oyunu alarak resmen başkanlığına yeniden seçildi.

DANA KESİP İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITTI

SEÇİMİ kazanan Girgin, sandıktan zaferle çıkması nedeniyle dana kesti ve ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

SİNAN USLU ADAY OLAMADI!

İLK seçimlere yaptığı itirazlar nedeniyle iptal edilmesine neden olan Sinan Uslu ise 21 kişilik meclis üyesi listesini oluşturamadığı için aday olamadığı öğrenildi.

GÖREVE GELEN ASİL ÜYE LİSTESİ

BAŞKAN Girgin’in meclis listesinde; Yılmaz Girgin, Özkan Burgaz, Tunahan Ertürk, Asil Şen, Cesur Dinçer, Hasan Eser, Fatih Dolaz, Ali Rıza Çolak, Şaban Tanır, Yücel İzci, Fatih Celepler, Durmuş Dirik, Bilgin İnan, Sadık Çakal, Hamit Yaman, Arif Çelebi, Mehmet Güven, Fuat Sunar, Erdal Şahin, Etem Coşkun ve Mesut Atlı yer aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.