SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tedavisi devam eden polis memuru dua bekliyor

Bu haber 09 Kasım 2022 - 0:37 'de eklendi.

Torbalı’da yıllardır trafik şubede motosiklet ekibinde çalışan ve önceki gün Helvacı’dan Torbalı’ya dönerken kaza yapan Mustafa Volkan Oğuzcan’ın tedavisi sürüyor

ÖNCEKİ gün meydana gelen kazada; motosiklet grubundaki arkadaşları ile birlikte, şahsi motosikletiyle oldukça yavaş ilerleyen Oğuzcan, yerlerin kaygan olması nedeniyle kaza yapmıştı.

GRUPTAKİ arkadaşlarının durumu sağlık ekiplerine bildirmesinin ardından Mustafa Volkan Oğuzcan, ambulans ile hastaneye kaldırılmıştı.

İZMİR Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Oğuzcan’ın omuriliğinde hasar olduğu öğrenildi. Öte yandan alınan bilgiye göre, yaralı trafik polisinin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.  Torbalı halkı tarafından çok sevilen Oğuzcan için sevenleri dua bekliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.