SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tecrübeli tarımcı Erdem Özdemir’in gurur dolu günü

Bu haber 29 Ağustos 2023 - 1:27 'de eklendi.

Muratbey Mahallesi Doğan Bursalıoğlu Caddesi üzerinde hizmet veren Erdem Tarım’ın sahibi Erdem Özdemir’in oğlu erkekliğe adım attı.

ERDEM ve Serap Özdemir’in biricik oğulları Özgür Kıvanç için, önceki gün Aslanlar yolu üzerinde faaliyet göstereren Saminis Garden Kır Düğün Salonu’nda muhteşem bir sünnet düğünü yapıldı.

YAĞMUR ENGEL OLMADI

DAVETLİLER, dağıtılan yemeklerden yedikten sonra Özgür Kıvanç için hazırlanan sünnet eğlencesinde doyasıya vakit geçirdiler. Gecenin ilerleyen saatlerinde bastıran yağmur ise davetlilerin oynamasına engel olmadı.

TARIM ALANINDAKİ TECRÜBESİYLE TANINIYOR

KÜÇÜK Menderes Havzası’nda bilinen bir isim olan ve tarım alanındaki tecrübesini Torbalı’da açtığı firmada çiftçiler ile paylaşan Erdem Özdemir’in gururu ise yüzünden belli oluyordu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.