SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tecrübeli esnaf, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi’ne talip oldu

Bu haber 21 Şubat 2024 - 23:59 'de eklendi.

Deneyimli esnaf Refik Akgün, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarlığı’na adaylığını açıkladı. Mahallesinin her yakından sorununu bilen ve çözüm için muhtarlığa aday olduğunu söyleyen Akgün, mahalle halkından destek istedi.

“DESTEK sizden, hizmet bizden” sloganıyla yola çıkan Refik Akgün, güçlü bir aza listesi de oluşturdu. Akgün’ün aza listesinde, Gürler Çil, Özkan Tosun, Aykut Akdağ, Harın Tekin, Sinan Uygun, Emrah Kurcan, Mehmet Bozkuş, Abdullah Dönmez yer alıyor.

MUHTAR seçilmesi halinde yapacağı başlıca hizmetleri açıklayan Akgün, “Mahallemizin tamamının kamera ile izlenmesi, kadastro yolların asfaltlanması, sağlık ocağı kafeteryasının daha güzel modern hale getirilmesi, düğün salonumuzun modern hale getirilmesi, Karakuyu spor tesislerinin gençlerimize kazandırılması, misafirhane eksikliğinin giderilmesi, mahallemize taziye evi yapılması için çaba gösterilmesi, mahallemiz halkından ihtiyaç sahiplerine daha iyi imkanlar sağlanması, mezarlığımızın ışıklandırılması ve çevre düzenlemesinin yapılması, doğalgaz çalışmalarının hızlandırılması, bazı eksik olan elektrik imkanı olmayan yerlere trafo güçlendirmesi, dere temizliğine dikkat edilmesi” olarak açıkladı.

‘DOĞALGAZ MAHALLEMİZE GELECEK’

Yapacağı en büyük hizmetlerden birinin de doğalgaz olduğunu ve bu hizmetin mahalleye gelmesi için azalarıyla birlikte var gücüyle çalışacağını anlatan Refik Akgün, “Torbalı’nın birçok mahallesine doğalgaz geldi. Gazi Mustafa Kemal Mahallesi’nin neyi eksik. Biz tüm imkanlarımızla bu hayalimizi gerçekleştirmek için çaba sarf edeceğiz. Siyasilerin peşini bırakmayacağız, bu işin olması için tüm imkanlarımızı kullanacağız” şeklinde konuştu.

‘7/24 ULAŞILAN BİR MUHTAR OLACAĞIM’

TÜM mahalle sakinleriyle yakın bir istişare içinde olacağını belirten Gazi Mustafa Kemal Mahalle Muhtar Adayı Refik Akgün, şunları söyledi; “Amacım mahalle halkımın sosyal ihtiyaçlarını tespit eden, ilgilenen bir muhtar olmaktır. Diğer idari kurumlara ileten, en iyi-en hızlı şekilde temsil eden ve onlara daha iyi hizmet verebilmek için 7/24 ulaşılan bir muhtar olmak istiyorum. Mahallemizin ve vatandaşlarımızın tüm sorunlarıyla en iyi şekilde yerinde ve zamanında ilgilenen, sadece devletin yap dediğiyle yetinmeyen, yeni düşünceler yeni projeler üreten ve uygulamaya geçirmek için gerekli girişimleri etkili biçimde yapan muhtar olmak istiyorum. Mahalle sakinlerimizin acı tatlı sevinçli hüzünlü anlarında her zaman yanlarında olan esnafımızla-işçimizle-memurumuzla, büyüğümle-küçüğümle, yaşlısıyla-genciyle, sürekli diyalog içinde olan bir muhtar olmak için çıktığım bu yolda tüm mahalle halkımızın desteklerini bekliyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.