SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Tazof Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası finalleri sonuçlandı

Bu haber 09 Mart 2024 - 1:35 'de eklendi.

Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen ve iki gün süren akıl ve zeka oyunları turnuvasında derece elden eden öğrenciler, dün gerçekleştirilen ödül töreniyle madalyalarını İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun tarafından aldı.

İLKOKUL öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleşen turnuva, bugün de ortaokul öğrencilerinin katılımlarıyla finalini gerçekleştirdi. Yaklaşık 125 öğrencinin yarıştığı final oyunlarında ise heyecan doruktaydı. İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Burada emek vererek ter döken her öğrencimiz, gönüllerimizin birincisidir. O yüzdendir ki sarfettiğiniz çaba, göstermiş olduğunuz gayret çok kıymetli. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum, sizleri seviyorum ve hepinizle gurur duyuyorum. Derece elde eden öğrencilerimizi de ayrıca kutluyor, İl finalinde başarılar diliyorum. İşin  mutfağında olan organizasyonu sağlayan ve yıllardır ilçemizde bu alanda emeği olan Akıl ve Zeka Oyunları Komisyonunda yer alan öğretmenlerimize, hakem öğretmenlerimize, danışman öğretmenlerimize ve ev sahipliği yapan okul idaresine de teşekkürü borç bilirim. İyi ki varsınız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.